Henry's slimme oplossingen

Clever Design Toolkit

Wij visualiseren ambitie, realiseren strategie, wekken ideeën tot leven en zetten bedrijven in beweging. Gedreven door schoonheid en gevoed door de energie van de ondernemer brengen wij een combinatie van strategie en design. Clever Design noemen wij dat.

Wij challengen je. Stellen de juiste vragen. En zetten je strategie op scherp. Als de weg naar succes kraakhelder is, starten we met vorm. We geven je organisatie karakter en bouwen de tools waar klanten van houden en merken van groeien. Altijd Handsome. Altijd Clever.

3

Clever questions

Jouw eerste stap naar Clever Design

Download hier

Making your business grow by the art of design

Tools for a clever brand

WORKSHOP 1,5 uur

Rip your heart out

In deze workshop keren wij jou en je organisatie binnenstebuiten. Heart, guts and balls on the table. Niet het wat, maar het waarom maakt je merk, organisatie, product of dienst authentiek. Organisaties die goed weten en consequent uitdragen waar zij voor staan, hebben een absolute voorsprong op hun concurrenten.

Deliverable: Een digitale presentatie van de inzichten uit de workshop, conclusies en speerpunten voor succesvol design.

Aanvragen

+3123 583 01 48

WORKSHOP 1,5 uur

Know your enemy

Een praktische workshop waarbij wij je concurrenten en hun proposities in kaart brengen. We onderzoeken de concurrentie en alternatieven voor jouw product of dienst. Deze workshop helpt jou verder je onderscheidende kracht te benadrukken, de ultieme product/markt fit te vinden en het bestaande aanbod te overstijgen.

Deliverable: Inzicht in overeenkomsten en verschillen tussen jou en je concurrenten, hun claims, bewijs en soft spots.

Aanvragen

+3123 583 01 48

WORKSHOP 1,5 uur

Let's take a trip

Henry loves to travel! In deze workshop maken wij de journey van je klanten visueel. Hoe komen ze in contact met je bedrijf? En via welk kanaal? De resultaten geven je inzicht in de klantreis en in waar je deze kunt optimaliseren.

Deliverable: Visueel overzicht van touchpoints.

Aanvragen

+3123 583 01 48

WORKSHOP 2 uur

Find your lover

Wie koopt je product of dienst en waarom? Wat wil je dat mensen over je zeggen? Bij welke uitdagingen help je ze? Welke problemen los je op? En welke pijn kun je verlichten? We gaan op zoek naar jouw ‘lover’, jouw ultieme klant.

Deliverable: Visualisatie en beknopte beschrijving van jouw ‘lover’.

Aanvragen

+3123 583 01 48
Conversion
3

Clever questions

Start nu en download gratis de eerste opdracht 3 Clever Questions.

Download hier

3 Clever Questions

Vul hieronder je emailadres in om de download te starten.

Bekijk de privacyverklaring
reCAPTCHA is required.