Henry Loves All Clients #1

Henry Likes

17 12 2019

Henry houdt van alle klanten. Lieve klanten en de strenge, kritische klanten. Slimme én de klanten die nog flink wat kunnen leren van het vakgebied. Klanten met een torenhoog budget en klanten met een kleine portemonnee. Knappe klanten en gezellige klanten. De hippe hipsters en de ouderwetse doe-maar-gewoon types. Henry toverde uit zijn bolhoed vele concepten en heeft in zijn lange loopbaan als “Handsome-maker” klanten gehad in alle soorten en maten.

Deze week: Keurig op orde marketing lady

Deze dame kent de klappen van de zweep. Heet vaak Anja of Mireille en ze werkt in een grotere organisatie waar ze de stakeholders precies op juiste moment heeft aangehaakt. Geeft een keurige, afgetikte en geaccordeerde briefing. Inclusief productiebudget. Én alle aanleverspecificaties. Kent het huidige huisstijlhandboek uit haar hoofd. Een droomklant, bijna. Want Anja zit soms zo op de details dat je haar moeilijk in vuur en vlam kan zetten met een nieuw creatief concept. Want het wijkt toch nét even af van haar zo geliefde huisstijlboek…

Gelukkig houdt Henry wel van een uitdaging en zijn het juist deze klanten die hem scherp houden. Dus marketing ladies…

Henry loves YOU!

 


Natuurlijk zijn er nog veel meer type klanten. Staat jouw type er niet tussen? Ben je zelf een heeeeeel ander type klant? De aller aller aller leukste? Met ambitie, smaak én daadkracht? Bel Henry gerust. Nee, kom gewoon langs. Nu. Spontaan. Gaan we mooie dingen maken.

Meer over Lisanne de Ronden