Henry Loves All Clients #4

Henry Likes

02 06 2020

Henry houdt van alle klanten. Lieve klanten en de strenge, kritische klanten. Slimme én de klanten die nog flink wat kunnen leren van het vakgebied. Klanten met een torenhoog budget en klanten met een kleine portemonnee. Knappe klanten en gezellige klanten. De hippe hipsters en de ouderwetse doe-maar-gewoon types. Henry toverde uit zijn bolhoed vele concepten en heeft in zijn lange loopbaan als “Handsome-maker” klanten gehad in alle soorten en maten.

Deze week: de DIY knutselklant

Deze klant heeft absoluut het hart op de goede plaats, en is zeer betrokken bij het creatieve proces. Deze Bas of Rachid komt tijdens de briefing aan met goedbedoelde, eigenhandig geschetste ideetjes. Ter inspiratie voor Henry. Ook de correcties worden vaak handmatig aangebracht op de designs. De vraag of Henry de open bestanden kan aanleveren volgt vaak sneller dan dat de facturen betaald worden. Want de laatste puntjes op de i in het design kan hij net zo goed zelf even doorvoeren. Ook kan zijn nichtje heel goed websites bouwen, dus vanaf hier pakken ze het wel eventjes zelf op.

Maar van een heel klein beetje co-creatie op zijn tijd is Henry heus niet vies, dus ook voor alle klanten die graag zelf hun creatieve steentje bijdragen maakt Henry graag iets moois.

Designers pricelist

Natuurlijk zijn er nog veel meer type klanten. Staat jouw type er niet tussen? Ben je zelf een heeeeeel ander type klant? De aller aller aller leukste? Met ambitie, smaak én daadkracht? Bel Henry gerust. Nee, kom gewoon langs. Nu. Spontaan. Gaan we mooie dingen maken.

Meer over Lisanne de Ronden