Henry Loves All Clients #3

Henry Likes

25 03 2020

Henry houdt van alle klanten. Lieve klanten en de strenge, kritische klanten. Slimme én de klanten die nog flink wat kunnen leren van het vakgebied. Klanten met een torenhoog budget en klanten met een kleine portemonnee. Knappe klanten en gezellige klanten. De hippe hipsters en de ouderwetse doe-maar-gewoon types. Henry toverde uit zijn bolhoed vele concepten en heeft in zijn lange loopbaan als “Handsome-maker” klanten gehad in alle soorten en maten.

Deze week: de Ambitieuze ondernemer

Jan is een echte ondernemer. Hij heeft grote plannen, veel lef, wil korte doorlooptijden. Is goed te overtuigen van een voorstel, maar stelt wel de juiste vragen. Kritisch op budget. Want Jan is zelf budgethouder. Of sterker nog, ondernemer en dus degene die het zelf betaalt. Uit zijn eigen zak. Dus dan denk je wel twee keer na voor je een offerte accordeert. Verder houdt Jan niet van poespas en is heerlijk no nonsense.  Design follows function. Of, zoals Jan het zegt: Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg. Maar als hij zijn product ergens beter mee kan verkopen, is alles best. Want voor een optimaal rendement trekt hij graag zijn portemonnee.

Henry’s hartje gaat altijd een beetje sneller kloppen als hij ondernemers mag helpen bij het in de markt zetten van hun product of dienst. Ook in uitdagende tijden als deze denkt hij graag mee voor een Clever strategie of oplossing.


Natuurlijk zijn er nog veel meer type klanten. Staat jouw type er niet tussen? Ben je zelf een heeeeeel ander type klant? De aller aller aller leukste? Met ambitie, smaak én daadkracht? Bel Henry gerust. Nee, kom gewoon langs. Nu. Spontaan. Gaan we mooie dingen maken.

Meer over Lisanne de Ronden