Henry Loves All Clients #2

Henry Likes

12 02 2020

Henry houdt van alle klanten. Lieve klanten en de strenge, kritische klanten. Slimme én de klanten die nog flink wat kunnen leren van het vakgebied. Klanten met een torenhoog budget en klanten met een kleine portemonnee. Knappe klanten en gezellige klanten. De hippe hipsters en de ouderwetse doe-maar-gewoon types. Henry toverde uit zijn bolhoed vele concepten en heeft in zijn lange loopbaan als “Handsome-maker” klanten gehad in alle soorten en maten.

Deze week: De corporate jargon maestro

Deze Ramon, Marc of Thierry heeft een snelle babbel, doorspekt met jargon en wil alles liever gisteren dan vandaag gereed hebben. Hij heeft een zeer goede smaak, en is op de hoogte van alle laatste trends. Claimt zelf ook nog wel eens een opleiding te hebben gedaan in development/design, maar is nu toch gegaan voor een marketingfunctie bij een grote corporate in de telecom of financiële dienstverlening.

Hoewel deze jongen heel graag snel meters en beslissingen maakt, vergeet hij af en toe dat hij helaas alles moet doorpresenteren aan zijn managers.

Henry is natuurlijk niet voor één gat te vangen, dus gaat hij ook heel graag voor deze corporate jargon maestro aan de slag. Kom maar op!

Henry loves YOU!


Natuurlijk zijn er nog veel meer type klanten. Staat jouw type er niet tussen? Ben je zelf een heeeeeel ander type klant? De aller aller aller leukste? Met ambitie, smaak én daadkracht? Bel Henry gerust. Nee, kom gewoon langs. Nu. Spontaan. Gaan we mooie dingen maken.

Meer over Lisanne de Ronden