Wat gebeurt er als je echt anders durft te zijn?

Help ons een scherpe, rebelse positie in de markt te claimen, zodat we de concurrentie achter ons houden.


  • Merkconcept
  • Positionering
  • Identity design
  • Illustration
  • Motion design

Online Betaal Platform bracht met hun online betaaloplossing de betaalreuzen aan het wankelen. Zij wisten als eerste en als beste een platform te maken waar consumenten elkaar kunnen betalen. 

case-obp-header

Clever

Via onze Clever Brand Workshop gaven we Online Betaal Platform een aangescherpte focus, maakten we de positie ten opzichte van andere aanbieders inzichtelijk en zetten we de eerste kaders voor een challenger-strategie.

Design

Op basis van de strategische uitgangspunten en de gekozen propositie ontwikkelden we een merkconcept, verrijkten we de visual ID en maakten we een beeldconcept, de basis voor de verdere groei.

De consumenten, producten en zakelijke aanbieders brachten wij slim in beeld. Hierdoor visualiseerden we de betaaldienst van Online Betaal Platform op een toegankelijke manier zonder té technisch te worden. Heldere kleuren en de combinatie van video en animatie creëren een rijke explanimation die breed kan worden ingezet voor diverse doeleinden.

case-obp-videotop

Concept

De wereld van online betalingen is onzichtbaar, een box waar niemand in kan kijken. Dat hebben wij voor Online Betaal Platform veranderd. We maakten de transacties zichtbaar.

case-obp-videobottom

“Henry hielp ons om de wereld te laten zien wie wij echt zijn!”

Richard Straver, Founder Online Payment Platform

Executie

In lijn met de nieuwe koers en visuele stijl ontwikkelden we een reeks middelen die de merkessentie naar het hart van de doelgroep brengt.

case-obp-collection-1
case-obp-collection-2
case-obp-collection-3
case-obp-collection-4
case-obp-collection-5
case-obp-collection-6