Van legendarisch imago naar een digitale identiteit

Hoe vertaal je een legendarisch imago naar een digitale identiteit en website waar talent centraal staat?


  • Visual Design
  • Digital Design
  • Motion Design

De Herman Brood Academie is een in 2006 opgerichte popacademie waar leren door te doen centraal staat. De studenten krijgen les van professionals die actief en met beide benen in de praktijk staan en graag hun kennis en ervaringen met hen willen delen. Door verschillende muzikale producten te creëren, leert de student de (inter)nationale muziekindustrie kennen en zijn plek daarin te veroveren.

case-hba-header

Clever

De nieuwe website biedt hiervoor een goed podium met de ‘Talent Wall’. De ‘Talent Wall’ is een multi-scrolling omgeving die content verzamelt via de social media profielen van de Herman Brood Academie talenten.

Design

Het talent staat centraal en het materiaal van de studenten is onderdeel van design. Zo ontstaat de 'Talent Wall'. Via lichtbeams geven we bezoekers het gevoel dat ze op het podium staan.

case-hba-videotop

Techniek

De ‘Talent Wall’ is een multi-scrolling omgeving die content verzamelt via de social media profielen van de Herman Brood Academie talenten. Dit is een belangrijke plek voor talent scouts en motiveert studenten om zich bewust te worden van hun zichtbaarheid, cruciaal voor een succesvolle carrière in de muziek.

case-hba-videobottom

“Henry wist een platform te maken dat aansprekend is voor de jongeren en solide voor de ouders.”

Executie

Een website is een goed begin, daarna moet je doorpakken. Voor de Herman Brood Academie maakten wij naast de online middelen een reeks offline uitingen.

case-hba-collection-1
case-hba-collection-2
case-hba-collection-3
case-hba-collection-4
case-hba-collection-5
case-hba-collection-6