Impactvol design in een groeimarkt

Ontwikkel een nieuwe visual identity die past bij de ambitie van Drone Flight Company


  • Positionering
  • Merkconcept
  • Identity design
  • Illustration
  • Motion design

Drones krijgen een steeds grotere rol in onze wereld. Niet alleen als gadget; ze kunnen onze dagelijkse werkzaamheden veiliger en efficiƫnter maken. Drone Flight Company heeft als missie om drone piloten op te leiden. Daarnaast is er een platform voor alles rondom regelgeving en veilig vliegen met drones.

afb top

Clever

De markt van drones is een groeimarkt. Drone Flight Company wilde kort na de start een duidelijke positie in de markt claimen als professionele partner en opleider voor drone vliegen. Henry hielp hen bij het slim positioneren van de oplossingen die onder andere resulteerden in het uitsplitsen naar twee entiteiten: Drone Flight Company & Drone Flight Academy. Dit zorgt voor een betere match met de behoefde van de markt.

Design

We hebben ons voor het design laten inspireren door vormen met een hoge 'attentie functie'. Dit combineerden we met een filmische sfeer om aan te sluiten bij de mindset van de drone piloten. In beeld kiezen we een ander perspectief, we brengen niet de drone in beeld, maar juist het beeld dat de drone kan geven.

Belofte

Wij zorgen dat jij de wereld veiliger kan maken.

Executie

Het resultaat bestaat uit twee hernieuwde merkidentiteiten die een eigen belofte hebben, maar wel verbonden zijn. Door de diversiteit aan beeldelementen is er ruimte om een gevarieerd aantal uitingen te maken met een aantrekkelijk karakter.

Brochure
Afspraakkaartje
beurswand 2
illustratie
Voucher