Design
/
Concept
/
Techniek
/

House of Performance

Van verhaal naar vorm

House of Performance laat mensen, teams en organisaties excelleren. Zij doen dat door te adviseren en te confronteren. Aan ons de uitdaging om de nieuwe positionering van House of Performance te vertalen naar vorm.

Wij ontwikkelden een dynamische huisstijl die de 4 kernwaarden visualiseert. Deze vormen en patronen zijn de basis van de huisstijl en flexibel inzetbaar. Dit creëert telkens een ander dynamisch beeld dat tegelijkertijd herkenbaar is.

De mensen die House of Performance vormen, de ‘HoPpers’, staan centraal. Zij kunnen zichzelf op een persoonlijke pagina presenteren en blogs en artikelen delen. Zo leert de bezoeker de teamleden kennen. Er is een continue stroom aan relevante content. En House of Performance kan zich profileren als ‘thought leader’.

Clever

Door een online test ontdekt de bezoeker de ambitie van zijn / haar organisatie. De gegeven antwoorden vormen een profiel op basis waarvan de website de content filtert. De bezoeker krijgt daardoor relevante, gepersonaliseerde informatie.

Performance Cup

De Performance Cup is een wedstrijdprogramma tussen teams uit verschillende organisaties. Deze tool combineert elementen van sport en spel met leren en ontwikkelen van teams op de werkvloer. Zo verbeteren deelnemende teams hun prestaties. Het team met de steilste leercurve wint de Performance Cup.